Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Kerstpakketten van € 0,00 tot € 10,00

Kerstpakketten van €0 tot €10

Bij kerstpakkettenwereld hebben wij kerstpakketten voor ieder budget. De kerstpakketten van €0 tot €10 zijn perfect geschikt voor iedereen die zijn werknemers wel een leuk presentje wil geven maar het budget een beetje lager wil houden. De kerstpakketten bestaan uit lekkere snacks, zoals warme chocolademelk met slagroom, caramelsticks of een lekkere cakerol. Een kerstpakket is een leuk geschenk om uw werknemers te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Of zij hier nu pas een paar maanden of al enkele jaren werken, iedereen voelt zich op zo’n moment gelijk als zij het kerstpakket in hun handen krijgen.

Ruim assortiment kerstpakketten van €0 tot €10

Voor ieder budget wat wils! Met het kerstpakket van €0 tot €10 maakt u iedereen blij. Het uitpakken van het kerstpakket zelf is al een cadeautje op zich. Wat heeft de werkgever er dit jaar ingestopt? Met een doos vol lekkernijen zit u altijd goed! De kerstpakketten worden geleverd in een mooie, feestelijke geschenkdoos. Een kerstpakket geeft aan dat u waarde hecht aan uw werknemers. Door dit kerstpakket zullen uw werknemers zich gezien en gehoord worden en weer met frisse en nieuwe motivatie aan de slag gaan in het nieuwe jaar!

Levering kerstpakketten van €0 tot €10

U kunt natuurlijk altijd gratis en vrijblijvend een digitale offerte aanvragen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent. Wij vragen u wel om uw bestelling zo vroeg mogelijk door te geven in verband met de drukte aan het einde van het jaar. Zo bent u ervan verzekerd uw kerstpakket op tijd in huis te hebben! De budget kerstpakketten zijn voor ieder bedrijf geschikt, groot of klein!