Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Kerstpakketten van € 10,00 tot € 20,00

Kerstpakketten van €10 tot €20

Kerstpakketten van €10 tot €20 zijn goed gevulde kerstpakketten in een wat lagere prijsklasse. Ondanks de lage prijzen zitten er toch enorm hoge kwaliteit producten in deze pakketten wat het een perfect eindejaarsgeschenk voor uw werknemers maakt! Het moment dat je een kerstpakket openmaakt is altijd een enorme verrassing voor iedereen. Wat zal er dit jaar in zitten? Probeer achter de interesses van uw medewerkers te komen en verras ze met een origineel en persoonlijk kerstpakket.

Rruim assortiment kerstpakketten van €10 tot €20

Bij Kerstpakkettenwereld.nl hebben wij een ruim assortiment kerstpakketten van €10 tot €20. Een kerstpakket is een blijk van waardering aan uw medewerkers. Het hoeft niet altijd te gaan om de inhoud, maar het is toch leuk als uw medewerkers er ook echt iets aan hebben. Van een wijnpakket tot een pakket met Happy Socks, bij ons kunt u ook in de lagere prijsklasse altijd iets passends vinden voor uw medewerkers. Heeft u iemand in dienst die wel een biertje lust? Schenk diegene dan een mooi kerstpakket met een lekker biertje erin. Zo zult een hoop tevreden werknemers in dienst hebben!

Levering kerstpakketten van €10 tot €20

De levering van kerstpakketten van €10 tot €20 kunnen wij snel voor u regelen. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een gratis en vrijblijvende offerte. Als u hierna een bestelling van een of meerdere kerstpakketten plaatst, spreken we samen met u een datum van levering af. Wel vragen we u uw bestelling zo vroeg mogelijk door te geven in verband met de drukte aan het einde van het jaar. Zo heeft u altijd op tijd uw kerstpakketten in huis en komt u niet met lege handen te staan!