Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Kerstpakketten van € 50,00 tot € 75,00

Kerstpakketten in de categorie van €50 tot €75 zijn ideaal om in te zetten als blijk van waardering aan al je medewerkers. Met een kerstpakket kun je je relaties bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Kerstpakketten zijn hiervoor al tientallen jaren de belangrijkste blijk van waardering. De kerstpakketten zorgen ervoor dat je medewerkers ook in het nieuwe jaar weer met goede zin aan het werk gaan voor jouw bedrijf. Het moment wanneer iemand een kerstpakket open maakt, is het altijd een enorme verrassing wat er in zit. Probeer achter de interesses van je medewerkers te komen en verras ze met een origineel en persoonlijk kerstpakket!
9,3
1 - 3 van 3 resultaten

1 - 3 van 3 resultaten
10

" Geleverde produkten zijn mooi afgewerkt "

Yelsey 03 October 2021

Kerstpakketten van € 50,00 tot € 75,00 bestellen

Kerstpakkettenwereld beschikt over een ruim assortiment aan kerstpakketten in de categorie van €50 tot €75. Ons assortiment wordt geselecteerd bij de beste leveranciers zodat je altijd gegarandeerd bent van de beste kwaliteit kerstpakketten. Onze website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk opgezet zodat je makkelijk de juiste kerstpakketten kunt vinden in ons assortiment. Zo kun je kiezen uit kerstpakketten in verschillende prijsklassen, waardoor je uitsluitend kerstpakketten te zien krijgt die binnen jouw budget vallen. Daarnaast hebben wij kerstpakketten in verschillende thema’s. Alle kerstpakketten worden geleverd in een mooie geschenkdoos.

Kerstpakketten van € 50,00 tot € 75,00 met logo

Bij Kerstpakkettenwereld kun je eenvoudig en snel kerstpakketten bestellen. Bij ons is het bestellen van kerstpakketten al mogelijk vanaf 6 stuks. Bij het bestellen van de kerstpakketten heb je de keuze om de pakketten te verzenden naar één adres of verzending naar meerdere adressen. Bij verzending naar meerdere adressen kan je de kerstpakketten thuis laten bezorgen bij al je relaties. Als je nog specifieke vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder! Je kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon.