Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Kerstpakketten van € 70,00 tot € 80,00

Kerstpakketten €70,- tot €80,- 

Kerstpakketten in de categorie €70,- tot €80,- zijn al tientallen jaren de belangrijkste blijk van waardering. Als u uw collega’s en relaties wilt bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar is het eind van het jaar het perfecte moment. Op deze manier gaat u samen met uw relaties het nieuwe jaar in met een positief gevoel. U kunt met de kerstpakketten zorgeloos genieten van de feestdagen op elk moment van de dag. Bij Kerstpakkettenwereld vindt u een ruim assortiment aan kerstpakketten in de categorie €70,- tot €80,-. De kerstpakketten zijn gevuld met heerlijke producten of nuttige artikelen, zoals leuke glazen of een koffer. Bij ons op de website kunt u voor iedere werknemer wel een pakket vinden die aansluit bij zijn of haar interesses.

Kerstpakketten personaliseren

Alle kerstpakketten kunnen op verschillende manieren gepersonaliseerd worden. Een geschenk waaruit uw echte waardering spreekt, begint al bij de verpakking. U kunt de pakketten laten voorzien van een bedrukte sticker. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit bijvoorbeeld uw logo, bedrijfsnaam of slogan. U kunt er ook voor kiezen om een wenskaartje toe te voegen aan het kerstpakket met een persoonlijke boodschap er op. Op deze manier creëert u voor uw relaties een onvergetelijk uitpakmoment. Door te laten zien dat u er echt over na heeft gedacht, tovert u een glimlach op het gezicht van uw collega’s.

Kerstpakketten bestellen

Bij Kerstpakkettenwereld kunt u makkelijk en snel kerstpakketten bestellen. Bij ons op de website start uw zoektocht naar uw perfecte kerstpakket. Onze kerstpakketten zijn altijd van een uitstekende kwaliteit. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij helpen u graag verder! U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. Kies voor feestelijke geschenken die aansluiten bij de doelstelling, identiteit en kernwaarden van uw organisatie.